Energispecialist

Vi söker Dig som är certifierad energiexpert med erfarenhet av energideklarationer och energitekniska utredningar och rådgivning.  Även  Du som är certifierad OVK-besiktningsman eller energikartläggare kan finna en plats hos oss. Erfarenhet av energiberäkning i IDA ICE, BV2 eller VIP-Energy är meriterande.

På Cattegatt Consult utför vi energideklarationer för alla typer av byggnader men även OVK-besiktningar, energikartläggningar, beräkningar och simuleringar av energi- och inneklimat såväl som rådgivning och utredningar för energieffektivisering.

Tjänsten är heltid, 40 h/v, tillsvidare.
Månadslön efter överenskommelse.

Är Du intresserad sänder Du in CV som redovisar utbildning och yrkeserfarenhet gärna med några referenser. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Din ansökan skickar du till Jan Lindström

För frågor rörande de olika tjänsterna kontakta:

VVS: Michel Bengtsson
El: Jan Lindström
Energi: Seth Bengtsson
Styr: Andreas Holgersson

Är du vår nya medarbetare

Ta steget och bli en i vårt team

Vi är ett växande företag som expanderar inom samtliga av våra tjänster. Är du nyutbildad ingenjör med några års praktisk erfarenhet inom något av våra områden? Eller jobbar du kanske som konsult redan idag på annan ort och har planer på att flytta till Halmstad? Kanske har du kunskaper och erfarenheter som gör att vi tillsammans kan utöka vårt tjänsteutbud? Tveka inte på att höra av dig till oss så kanske du blir vår nästa lagmedlem.

Lediga tjänster »