Karriär

Vi är ett växande företag som expanderar inom samtliga av våra tjänster. Är du nyutbildad ingenjör med några års praktisk erfarenhet inom något av våra områden? Eller jobbar du kanske som konsult redan idag på annan ort och har planer på att flytta till Halmstad? Kanske har du kunskaper och erfarenheter som gör att vi tillsammans kan utöka vårt tjänsteutbud? Tveka inte på att höra av dig till oss så kanske du blir vår nästa lagmedlem.

Just nu söker vi särskilt efter följande kompetenser:

Elingenjör

Vi söker både dig som är nyexaminerad elkonstruktör och dig med några års erfarenhet som elingenjör inom konsult- eller entreprenadbranschen. Läs mer här.

VVS-konstruktör

Vi söker Dig med relevant teknisk utbildning på YH-, högskole- eller gymnasienivå.  Erfarenhet inom konsult- eller entreprenadbranschen såväl som praktisk erfarenhet är meriterande. Läs mer här.

Energispecialist

Vi söker Dig som är certifierad energiexpert med erfarenhet av energideklarationer och energitekniska utredningar och rådgivning.  Även Dig som är certifierad OVK-besiktningsman eller energikartläggare. Läs mer här.