Om oss

Cattegatt Consult är ett ungt företag under stark tillväxt och med en enorm framtidstro. Vår entusiasm smittar inte bara av sig i varje projekt och uppdrag vi antar utan bidrar också till en stark arbetsmoral på vår arbetsplats där vi verkligen trivs med vad vi gör.

Alla projekt är viktiga för oss, stora som små där vi värderar alla våra kunder lika. Vi antar oss både större projekt som kan kräva projektering över ett helt år samt mindre utredningar som kan utföras på en timme.

Vårt stora spektra av tjänster gör oss till en konkurrenskraftig aktör på marknaden för många olika typer av projekt. Med allt från projektering och projektledning till kalkyler, besiktningar, energiberäkningar och visualiseringar i vårt tjänsteerbjudande har vi genom åren skapat oss stor erfarenhet för att kunna möta marknadens breda behov.

Vår personal har en sund åldersfördelning där erfarenhet blandas med ungdomlig entusiasm. Kombinationen gör oss starka i vårt utvecklingsarbete där vi kan bidra med olika infallsvinklar som konstant förbättrar vår leverans. Idag är vi också fullt uppdaterade inom digitaliserad projektering och innehar kunskaper och utrustning för 3D projektering.

 

Är du vår nya medarbetare

Ta steget och bli en i vårt team

Vi är ett växande företag som expanderar inom samtliga av våra tjänster. Är du nyutbildad ingenjör med några års praktisk erfarenhet inom något av våra områden? Eller jobbar du kanske som konsult redan idag på annan ort och har planer på att flytta till Halmstad? Kanske har du kunskaper och erfarenheter som gör att vi tillsammans kan utöka vårt tjänsteutbud? Tveka inte på att höra av dig till oss så kanske du blir vår nästa lagmedlem.

Lediga tjänster »